Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Waterdrop

Drink More Water met waterdrop®

Waterdrop® helpt jou om dagelijks meer water te drinken op een duurzame en gezonde manier. Door het handige formaat van onze Microdrinks kan je altijd en overal een lekker en verfrissend drankje maken. Het enige wat je nodig hebt is kraanwater.

Onze Microdrinks zijn kleine blokjes gemaakt van fruit- en plantenextracten, zonder kunstmatige kleurstoffen, smaakmakers of conserveermiddelen. Ze zijn suikervrij, glutenvrij en bevatten waardevolle vitaminen. Maar het allerbelangrijkst: ze geven een heerlijke smaak aan jouw water.

Bovendien bespaar je met 1 Microdrink voor 98% op CO2 en plastic in vergelijking met voorgevulde dranken in flessen van 500 ml.

Wil je meer weten over onze missie en producten? Bezoek onze website op waterdrop.nl.

 Speciale aanbiedingen

 3 + 1   12-Packs*

Koop 3x 12-Packs en krijg je er 1 gratis. Kies uit Microdrink (met vitaminen), Microenergy (met natuurlijke cafeïne ) of Microlyte (met elektrolyten, voor tijdens en na het sporten).

 6x 12-Packs met Edition Glass Bottle (incl. neopreen beschermhoes)

Onze Glass Bottles zijn gemaakt van stevig borosilicaatglas en zijn geur- en smaakneutraal. Ze worden in Europa geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Door de innovatieve zacht vierkante vorm ligt de fles prettig in de hand.

Winactie

Bezoek ons op stand 01-B66, proef de verschillende Microdrink, Microenergy en Microlyte smaken en win een jaarvoorraad van waterdrop® **!

* / ** zie de algemene voorwaarden op de stand.

Naar de website