Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Vereniging Homeopathie

Homeopatie – Natuurlijk gezond!
Homeopathie is een geneeswijze waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam op natuurlijke wijze geprikkeld en geactiveerd wordt. De Vereniging Homeopathie staat dit jaar ook weer op de Nationale Gezondheidsbeurs. Artsen van de vakgroep Homeopathie van de AVIG staan klaar voor alle vragen over homeopathie. Bij de Academie voor Klassieke Homeopathie kun je meer informatie krijgen over de studie Klassieke Homeopathie.

Verder kun je in de stand een gratis mini-consult krijgen van een homeopaat en meerdere malen per dag gratis boeiende lezingen volgen. Ook verkopen we weer gezondheidsproducten met hoge kortingen. Kom langs bij onze stand B15 en ontvang op vertoon van je beurscoupon een gratis zakje bloemzaad, waarmee je ook nog eens het voedselaanbod voor de bijen verbetert!

Gratis mini-consults en lezingen bij de Vereniging Homeopathie!
Heb je altijd al eens een vraag over je gezondheid willen stellen aan een homeopaat? Maar durfde je de stap naar een bezoek aan een homeopaat nog niet te zetten? Kom dan naar de stand van de Vereniging Homeopathie (B15) voor een gratis mini-consult. Hier kun je al je gezondheidsvragen voorleggen aan een gekwalificeerde homeopaat. Dus aarzel niet en stap vrijblijvend binnen!

Ook kun je iedere dag gratis boeiende lezingen volgen en zijn er gezondheidsproducten te krijgen met hoge kortingen.

Naar de website