BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Uitgeverij Panta Rhei

Bezoek onze stand voor boeken over natuurlijke geneeswijzen zoals Ayurveda, alternatieve therapie, psychologie, spiritualiteit en yoga en meditatie voor alle leeftijden.

Nieuw op deze beurs: In Masseren doe je zo vind je een mooi beschreven manier voor het ontwikkelen van een vloeiende ontspanningsmassage. Ga Aan de slag met ACT in dit heldere introductieboekje voor een zinvol leven. Een verdere verdieping van Hatha Yoga is te vinden in het prachtige standaardwerk Hatha Yoga voor docenten en beoefenaars.

Uitgelicht op deze beurs: Döndü Mens Yilmaz schreef een prachtig handzaam boekje over de verzorging van de huid met natuurlijke middelen onder het motto: Wat je niet eet smeer je ook niet op je huid. Voedingswetenschapper Andrea Flemmer weet wel raad met natuurlijke behandeling van hoge bloeddruk en virusinfecties.

Op zaterdagmiddag is tinnitus ademtherapeute Henriëtte Bakker aanwezig op onze stand. Zij werkt met de succesvolle methode van Maria Holl uit het boek De Tinnitus-Ademtherapie voor het verminderen van oorsuizen.

Naar de website