Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Uitgeverij Elikser

Last van de rug, last van de nek, hoofdpijn, stijve knieën, wie kent dergelijke klachten niet? Met behulp van het boek Herstelmethode nadi-spiertherapie geschreven door expert Remo Rittiner is daar wat aan te doen. Het prachtig geïllustreerde boek staat vol met verhelderende tekeningen en duidelijke oefeningen. De therapie is gebaseerd op ruime en brede ervaring in zowel westerse als oosterse geneeskunst. In gerichte yogatherapie-oefeningen worden in verschillende stappen de gewrichten en de spieren gestimuleerd en losgemaakt. Daarnaast staan er ademhalingsoefeningen in het boek. Tot en met 11 februari 2019 bieden wij dit boek, normaal € 24,95, aan voor € 17,50, op de beurs en via deze link

Uitgeverij Elikser biedt u op deze beurs boeken over gezondheid,  voeding, positief en optimistisch leven en een reeks boeken over dementie. Daarnaast vindt u bij ons lekkere leesboeken, misdaadromans, romantische boeken en waargebeurde verhalen. Ook hebben we een aantal cadeauboeken geselecteerd en kunt u terecht voor boeken met een speciaal prijsje.

Wilt u eens praten over uw eigen boek, dan kan dat ook. Mocht u al iets af hebben, neem het gerust mee, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manuscripten. En wilt u overleggen over een idee voor een boek, we staan u graag te woord.

Naar de website