BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Uitgeverij Elikser

Uitgeverij Elikser is op de Gezondheidsbeurs vertegenwoordigd met haar boeken over gezonde voeding, bewegen. yoga, gezond ouder worden, hooggevoeligheid en bewust leven.

Een van de nieuwe uitgaven die wij presenteren is het Handboek Past-life-therapie, geschreven door Dr. Ronald van der Maesen en Cecilia Manichand-Potinoor. Dit boek geeft hulpverleners, maar ook mensen met chronische lichamelijke en psychische klachten of met relatie- en functioneringsproblemen, inzicht in de mogelijkheden die er zijn om een groot scala aan klachten te boven  te komen. Een unieke therapie, die echte zorg op maat biedt.

Van internationaal bekend yoga-deskundige Remo Rittiner zijn twee boeken gepubliceerd. In 2017 verscheen het boek Herstelmethode nadi-spiertherapie. Rittiner heeft zijn eigen therapie ontwikkeld, gericht op de triggerpoints. De therapie geeft bijzonder goede resultaten. Het boek is voorzien van duidelijke medische tekeningen. Van Rittiner verscheen tevens Het grote yogatherapieboek.

Hebt u zelf een manuscript geschreven en wilt u daarover met ons van gedachten wisselen, van harte welkom op onze stand in Hal 1, G43.

Naar de website