Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Total Health Academy

Massage Verwen Pakket: 2 massages voor slechts € 17,50
1 x voetreflexmassage tijdens de Gezondheidsbeurs (30 minuten)
1 x voetreflexmassage met 50% korting, ná de beurs bij een van de deelnemende masseurs.

Jouw genietmoment op de Gezondheidsbeurs…
Als bezoeker kun je genieten van een uniek verwenpakket in samenwerking met Total Health Academy. Tot rust komen, ontspannen en vooral weer helemaal top voelen?

Voor je eerste massage kom je naar de sfeervolle massageruimte op de beursstand van Total Health Academy. Ervaar de heerlijke ontspannende voetreflexmassage die lichaam en geest tot rust brengt. Je voelt je hierna als herboren en kunt vol energie verder genieten van de beurs. 
Deze massage duurt ongeveer 30 minuten. En dat is nog niet alles, na afloop ontvang je ook nog een leuk cadeautje

…en een tweede massage bij jou in de buurt*
Je ontvangt op de beurs een waardebon voor 50% korting op een tweede massage van 30 minuten door een Total Health masseur die vermeld staat in het boekje. Je maakt daarmee zelf de afspraak voor het moment dat je past. Zo geniet je dubbel, ook ná de beurs!

Bestel snel je persoonlijke Massage Verwen Pakket (op = op)

  1. Bestel hier je Massage Verwen Pakket (á € 17,50).
  2. Je ontvangt een Massage Ticket, waarmee je je definitieve tijdstip van massage kunt vastleggen. Zo ben je zeker van een plek, zonder wachtrij!
  3. Na je massage op de beurs ontvang je een cadeautje en een waardebon voor 50% korting op een tweede massage bij de masseurs die op de flyer vermeld staan.
  4. Bezoek de Gezondheidsbeurs op de dag van je keuze. Let op: je Massage Ticket is géén toegangsbewijs voor de beurs, dus neem ook je beurs entreeticket mee!
Naar de website