Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Tea of Life

Tea of Life bio thee

Tea of Life heeft niet alleen veel lekkere theeën en kruiden, deze thee heeft ook een bijzonder productieproces. In tegenstelling tot de meeste andere merken worden alle blends volledig in Sri Lanka geproduceerd op natuurlijke, biologische wijze.

De kwaliteit van deze thee zit ‘m dan ook in de liefde en aandacht bij de productie. Met de jarenlange kennis en ervaring van de lokale theeproducenten wordt de thee op het juiste moment geplukt, verwerkt, gedroogd én verpakt. Dat is de kracht van de lokale keten.

Tegelijkertijd is er dankzij deze werkwijze voor meer mensen een baan en dragen we bij aan een groeiende lokale economie. Jouw kopje thee heeft daardoor invloed op hun leven en dat van hun families. Vandaar de naam Tea of Life.

Weten welke smaak jouw favoriet is? De beurs is de uitgelezen kans om verschillende smaken te proeven. Houd je van een écht pittige gember of is een zachte venkelzaad kamille meer jouw ding? Kom langs bij stand A26 en ontdek het zelf. Alle blends zijn 100% natuurlijk. En dat proef je!

Tea of Life is verkrijgbaar bij Jumbo en Drogisterij DA. Check www.tea-of-life.nl.

 

 

 

Naar de website