Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Sportbase.com

– Stand E12  –

Sportbase.com is dé webshop voor sportverzorgingsmiddelen. Hier kan je alles vinden om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden producten aan voor de optimale voorbereiding, prestatie en herstel van de sporter. Naast de sportverzorgingsproducten kan je hier ook terecht voor instructievideo’s van producten en voor tips en adviezen van professionals.

Sportbase.com richt zich op sporters van alle niveaus, leeftijden en condities. Iedereen die zijn sportprestatie wil optimaliseren, kan hier voor een deskundig advies terecht.

Eén van onze topmerken die je in onze stand tegen zal komen is Hyperice, dit is een Amerikaans merk dat innovatieve en hoogwaardige producten ontwikkelt om (top)sporters, verzorgers en masseurs te bedienen. Veel van de producten hebben als doel om een optimale voorbereiding te stimuleren, de beweeglijkheid te vergroten of te herstellen van sportblessures, pijnklachten en trainingsarbeid. De massagefuncties van de Venom, Hypersphere, Vyper 2.0, Hypervolt en Raptor zijn uitermate geschikt om zelf te gebruiken als aanvulling op of ter vervanging van reguliere sportmassages.

Alvast meer weten? 

Naar de website