Koop hier je tickets in de voorverkoop
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

PSYCH-K®

Wij bieden je een unieke en uitzonderlijke laagdrempelige mogelijkheid om het PSYCH-K® transformatieproces zelf te ervaren. In sessies van 15 minuten kan je verouderde programma’s van je ‘innerlijke software’ waar je nu last van hebt een update geven. Een sessie kost € 15,-.

PSYCH-K® is een methode om belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen en je lichaam vrij te maken van stress. Loop jij bijvoorbeeld rond met bepaalde fobieën of angsten, of wil je al langer een bepaalde stap zetten en wil het maar niet lukken? Doe een minisessie PSYCH-K® en ervaar zelf het effect.

Voorbeelden die effectief met PSYCH-K® zijn aangepakt: Je kan werken aan bijvoorbeeld je angst voor spinnen, hoogtevrees of rijden op de snelweg. Of wellicht ken je dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je het toch weer niet goed genoeg hebt gedaan. Overleg gerust op de stand of jij met jouw vraag ook geholpen kan worden. Je wordt begeleid door ervaren Facilitatoren die jou kennis laten maken met deze bijzondere methode. 

Naar de website