Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Wilma Harreman

Eigenaar van Praktijk Harreman, al meer dan 20 jaar een praktijk in complementaire geneeskunde

iTearCare voor uw gezondheid: Nieuw sinds zomer 2022 in Nederland

Vindt je jouw gezondheid ook zo belangrijk? Kom dan naar de lezing van WIlma Harreman. iTeraCare kunnen we in zetten bij veel klachten voor mens en dier. Het helpt het lichaam om het zelf herstellend vermogen te activeren.

Wilma Harreman heeft al meer dan 20 jaar een praktijk in complementaire geneeskunde. Sinds afgelopen zomer is er een nieuw en geweldig apparaat op de Nederlandse markt. Het is een soort föhn, het apparaat zendt terahertz frequentie uit via een kristallen buis en het geeft heerlijke warmte. De functie van de kristallen buis is dat de terahertz frequentie 20 tot 30 centimeter het lichaam in dringt, zodat alle cellen goed bereikt kunnen worden.

Terahertz frequentie resoneert met onze lichaamscellen waardoor deze weer geactiveerd worden. Het ondersteunt vooral bij stress (het ontspant namelijk) en ontsteking gerelateerde klachten en dat zijn er vele. Wat we vaak te horen krijgen is dat mensen minder pijn hebben en meer energie krijgen, beter slapen. Het apparaat is eenvoudig  en simpel in gebruik, iedereen kan het. In haar praktijk maakt Wilma met iTeraCare werkelijk wonderen mee. Heeft Wilma je interesse gewekt, kom dan naar haar presentatie of haar stand om het zelf te ervaren!

Ontmoet WIlma dagelijks in Lezingruimte Varia.