Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Vivian Reijs

Auteur, spreker en Hormoonexpert

Waarom onze hormonen ons de leukste èn de vreselijkste versie van onszelf maken

Vivian Reijs is Auteur, spreker en Hormoonexpert vanuit de visie klinische Psycho Neuro immunologie en tevens oprichter van het supplementenmerk speciaal voor vrouwen genaamd Viv Support


Vivian heeft 1 missie... en dat is vrouwen verlossen van vervelende hormonale klachten. De typische klachten die we soms voor lief nemen, maar stiekem heel erg mee worstelen en die onze levens, gezondheid en gemoed behoorlijk kunnen beïnvloeden. De meeste van deze klachten hebben te maken met een hormonale disbalans. En dat taboe mag doorbroken worden. Vivian heeft met haar zelf ontwikkelde Viv Methode al duizenden vrouwen geholpen met het herstellen van de hormoonbalans. Ongeacht welke leeftijd. Deze vrouwen lachen weer, passen hun kleding weer, voelen zich weer energiek en lekker in hun vel. En dat is precies wat Vivian wil. 

Vivian zal tijdens de gezondheidsbeurs een talk geven over de meest voorkomende hormonale klacht onder vrouwen en dat is PMS! Oftewel het Pre Menstrueel syndroom. Moodswings, een korter lontje, weinig energie, je down voelen, opgeblazen gevoel, eet en snaaibuien, heel moe en gestresst voelen gedurende je cyclus zijn allemaal symptomen van het Pre Menstrueel syndroom, waar vrouwen van 16- 55 jaar last van kunnen hebben. 

Vivian legt je tijdens de talk uit wat de oorzaak is van deze klachten en wat je meteen kunt doen om deze klachten te verminderen. Zodat deze vrouwen weer lachen, zich energieker, blij en lekker in hun vel voelen. Want dat is precies wat Vivian wil!

Vivian is dagelijks te zien in het GezondheidsTheater.