Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Tinneke Matterne

darmtherapeut en orthomoleculair kindertherapeut

Stoppen Met Maagzuurremmers
Maagzuurremmers zijn de snelste manier om je vertering te saboteren, en bijgevolg je darmflora = ‘microbioom’ te beschadigen. Een correct zure maag is een voorwaarde voor een gezonde darm, en maagzuurremmers doen veel meer kwaad dan goed. Ontdek de oorzaak van je maagklachten, de rampzalige gevolgen van maag-medicatie, en vooral : wat je kan doen om terug een optimaal zure maag te krijgen, zonder klachten. Tinneke Matterne is maag & darm-therapeute en krijgt voornamelijk mensen met vele en ook chronische klachten op de praktijk.
Bij 80 procent van haar patiënten is het herstellen van de maagzuur-functie de eerste cruciale stap op weg naar gezondheid.

Levensbelangrijke Lezing ‘Baby In Balans’
Ontdek de ongekende invloed van je darmflora op de gezondheid van jouw kind. En hoe een verstoord evenwicht in de darmen het risico vergroot op:
- ADHD, dyslectie
- diabetes
- depressie
- overgewicht
- autisme
- allergieën

Kom naar de workshop en ontdek 7 vitale acties die je tijdens en na dezwangerschap kan nemen voor de gezondheid van uw kind. ‘Het wordt hoog tijd dat de praktijk een inhaalslag maakt met nieuwe wetenschap’.