Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Stef Boes

De overgang, daar krijg je het van op je heupen....

De titel roept volgens Stef Boes al veel op en aan de hand van wat er uit de zaal komt wil Stef uitleggen wat hormonen zijn en kunnen doen bij vrouwen ( en mannen) en wat er verandert wanneer de hormonen niet meer in balans zijn. 

Stef Boes is sinds 2013 overgangsverpleegkundige, opgeleid aan het Erasmus Medisch Centrum en lid van de VVOC (vereniging voor verpleegkundig overgangsconsulenten). Ze heeft ruim 35 jaar als HBO verpleegkundige en sociaal psychiatrisch verpleegkundige gewerkt in verschillende settingen: ziekenhuizen, thuiszorg, ouderenzorg en de sociale psychiatrie(GGZ).  

Haar praktijk voor vrouwen in de overgang is ze gestart in 2013 op verschillende locaties in Friesland. Daarnaast werkt Stef in verschillende huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner GGZ.

De naam van haar praktijk 'Nieuw Getij' betekent voor haar in beweging zijn, het begin van een nieuwe tijd, net als de getijden van de zee. De overgang is een nieuwe fase in een vrouwenleven. Een tijd waarin je op zoek bent naar een nieuwe balans. En daar wil Stef je graag bij helpen!

Om deskundig te kunnen adviseren over leefstijl is Stef ook opgeleid als orthomoleculair voedingscoach en geaccrediteerd stoppen met roken trainer volgens de Voel je vrij methode.

Ontmoet Stef op het Vrouwenzorgplein.