Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Sat Kirtan Kaur Khalsa

Workshop: Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less

Stress is gezond. Teveel en langdurige stress niet, dat is de oorzaak van vele geestelijke en fysieke problemen.

Hoe zorg je er nu voor dat je, ook tijdens je werk en in andere uitdagende omstandigheden, bij jezelf en ontspannen blijft? 

Het antwoord is simpel. 

Je hebt eenvoudige tools nodig die je helpen. Zoals oefeningen waar je elke dag bewust tijd voor vrij maakt, omdat je ervaren hebt wat het je brengt, net zoals je elke dag je tandenpoetsen. 

Tijdens de korte en krachtige Bye Bye Stress workshop, houden we een vergadering met onszelf. Daarin luisteren we naar dat wat er van binnen speelt, dat wat ons lichaam ons te vertellen heeft en we doen een serie oefeningen, die direct op onze klieren, het interne softwaresysteem, werken. We updaten onze software tijdens de sessie. Na afloop kijken we met hernieuwde energie, volledig gereset naar dat wat er in en om ons heen gebeurt. Dat stelt ons in staat om met een nieuwe bril naar het oude te kijken en opent de mogelijkheid om andere keuzes te maken.  

Sat Kirtan Kaur Khalsa is auteur van het boek "Bye Bye Stress in 9 Minutes or Less" gebaseerd op de Teachings van Yogi Bhajan. Zij heeft met de NineMinMax methode de Kundalini Yoga naar het bedrijfsleven gebracht. 

Sat Kirtan geeft Conscious Leadership trainingen en leidt anderen op tot NineMinMax Business Yoga Specialist. 

Haar passie is om met de NineMinMax methode de deelnemers te helpen dichter bij hun authenticiteit en kracht te komen wat ten goede komt aan een zaken wereld met meer bewustzijn en een fijnere werksfeer.

Tijdens Gezondheidsbeurs kan je op zondag ontdekken wat NineMinMax Business Yoga voor jou en je bedrijf kan betekenen en hoe je het kunt inpassen in je -werkende-  leven. Vergeet daarom niet de gratis versie van het boek mee te nemen, zodat je de tools ook na de beurs op kantoor kunt toepassen.