Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Sanne Bronkhorst

Schrijfcoach en spreker

Sanne Bronkhorst is schrijfcoach en spreker. Ze geeft inspirerende lezingen en schrijfworkshops waarin verbinding centraal staat.

Sanne raakte op haar 21ste burn-out. Tijdens haar lezingen neemt ze jou in alle kwetsbaarheid mee in hoe haar burn-out crash haar leven veranderde. Het verhaal inspireert om je te focussen op de kracht van je gedachtes, je pen erbij te pakken en ook jouw (binnen)wereld te transformeren.

Tijdens Sannes burn-out periode ontwikkelde ze een eigen, unieke schrijfmethode die haar de put uit hielp. Sanne schreef zichzelf in één jaar tijd van haar ultieme dieptepunt naar droomleven. Haar uniek ontworpen schrijfmethode staat centraal in wat ze onderneemt via sannebronkhorst.nl

Sanne Bronkhorst brengt jou als schrijfcoach in verbinding met je binnenwereld. Ze begeleid je in hoe je je gedachtes onder de loep neemt en hoe je ze kunt veranderen, waardoor je uiteindelijk een diepe connectie voelt met je gevoel/hart/meest authentieke jij.

Sanne leert je hoe je effectief schrijft, zodat je aan de slag gaat met het creëren van een leven vol innerlijke rust, (zelf)liefde en verbinding. Ze organiseert online Schrijfweken waarin je op een betrokken wijze wordt begeleid in de ins en outs van de unieke dagelijkse schrijfmethode. Tijdens de Schrijfweek verandert de kijk op jezelf én je leven. Ook geeft Sanne iedere maand een schrijfvisualisatie in haar online Vrouwenschrijfcirkel. Alles met als doel jou te verbinden!

Lezing: Hoe een burn-out de sleutel naar mijn droomleven werd…
Benieuwd naar Sannes verhaal? Op donderdag en zondag geeft Sanne een lezing als burn-out ervaringsdeskundige.

Workshop: Schrijf jezelf naar een leven vol rust, zelfliefde en verbinding!
Benieuwd naar wat schrijven voor jou kan betekenen? Op zaterdag geeft Sanne Bronkhorst een exclusieve schrijfworkshop. Ook ben je van harte welkom om een keer deel te nemen aan haar Schrijfweek of Vrouwenschrijfcirkels.