Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Sandra Ysbrandy en Mounir Toub

Koks

Koks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub zetten in Kook mee met MAX in een mum van tijd de lekkerste gerechten op tafel. In het Kook mee met MAX kookboek bundelen zij de favoriete recepten. Elk recept is een verrassing, maar altijd met deze zekerheden: de maaltijden zijn makkelijk, snel, gezond en gevarieerd. Van Hollandse kost tot en met mediterrane ovenschotels. Van jagersschotel en spitskoolcurry tot spinazie-shakshuka en panlasagne. Op de GezondheidsBeurs geven Mounir en Sandra een kookdemo, waarbij het proeven natuurlijk niet kan ontbreken!

Sandra Ysbrandy
Culinair televisiegezicht Sandra Ysbrandy is onder meer bekend van Het Familiediner, Life4You, Tijd voor Max en Kook mee met Max. Sandra heeft een passie voor gezondheid en vitaliteit en is naast haar televisiewerk actief als vitaliteitsadviseur. ’Niets leuker dan mensen te helpen om met voeding hun gezondheid positief te beïnvloeden en ze te verleiden om zelf weer te koken'. Dit doet Sandra vol enthousiasme in haar televisieprogramma’s maar ook tijdens presentaties, trainingen en kookworkshops voor het bedrijfsleven. 

Mounir Toub
Mounir Toub is bekend van 24Kitchen, Kook mee met MAX en andere tv-programma’s, waar hij een kijkje in de Arabische keuken geeft. Mounir heeft samengewerkt met sterrenchefs als Robert Kranenborg en Dick Middelweerd, maar is bovenal geschoold door zijn moeder. Het is zijn passie om jong kooktalent te inspireren. Momenteel werkt Toub aan een Arabisch kookboek dat komend voorjaar verschijnt bij Kosmos Uitgevers.

Ontmoet Sandra & Mounir op zaterdag in het KookTheater.