Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Sabine Leijten

Online voedingsdeskundige

Koken met méér magnesium en minder zout.

Sabine Leijten is online voedingsdeskundige. Misschien ken je haar als de flamboyante lifestyle coach in TV-programma’s als Vet Fit, RTL Live of Koffietijd.

Als Koelkastcoach geeft ze advies over een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl is van veel dingen afhankelijk, zo ook van de juiste balans qua vitaminen en mineralen. Je zou denken dat gezond eten voldoende is, maar helaas is dit niet het geval. Gezonde voeding is noodzakelijk alleen bevat het niet meer alle voedingsstoffen die wij mensen dagelijks nodig hebben.

Tijdens de workshop in het KookTheater gaat Sabine Leijten | De KoelkastCoach dieper in op het belang van magnesium om doodgewoon goed te kunnen blijven functioneren, gezond ouder te worden en als voorwaarde voor afvallen.  

Sabine verkondigt al jaren dat magnesium een cruciale rol speelt in een gezonde levensstijl. Magnesium is net zo essentieel als water en zuurstof voor ons mensen. Het speelt een belangrijke rol in je stofwisseling, waardoor andere voedingsstoffen beter worden opgenomen en energie beschikbaar komt in je lijf.

Laat je inspireren door Sabine op het gebied van voeding in combinatie met de Magnesium Drops van Zechsal. Haar motto: gebruik méér magnesium en minder natrium: wat je noemt een win-win situatie!

Ontmoet Sabine op vrijdag en zaterdag in het KookTheater en ontdek haar pastasaus met de Drops van Zechsal.