Ticketverkoop start vanaf 1 november
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Sabina van Roest

Proudly Imperfect

Van 'overleven' naar voluit leven vanuit de kracht en wijsheid van je ware zelf. Met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Sabina van Roest is auteur van het boek ‘Proudly Imperfect’, coach op het gebied van zelfliefde, zelfvertrouwen & eigenwaarde, en oprichtster van het blog www.proudlyimperfect.nl. Haar missie? Vrouwen inspireren om voluit te leven vanuit de kracht en wijsheid van hun ware zelf. Met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde als stevige basis.

Jarenlang worstelde ze zelf met belemmerende patronen zoals perfectionisme, en had ze het gevoel meer te ‘overleven’ dan voluit te leven. Door de stress ontwikkelde ze een auto-immuunziekte, paniekaanvallen en kwam ze in een burn-out terecht. Vanaf dat moment ging ze op zoek naar manieren om weer voluit te leven. Ze volgde diverse lifestyle- en voedingsopleidingen, en ontdekte gaandeweg dat zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde de ‘missing link’ waren. In 2018 schreef ze het boek Proudly Imperfect, en richtte ze het gelijknamige blog op om wat ze had geleerd te delen met andere vrouwen. Inmiddels is ze opgeleid tot coach en heeft ze een online academie opgezet om nog meer vrouwen te helpen voluit te leven vanuit de kracht en wijsheid van hun ware zelf. 

Wil jij ook loskomen van perfectionisme, stress, belemmerende patronen en beïnvloeding van buitenaf? En in plaats van ‘overleven’ weer voluit leven? In haar presentatie op de Gezondheidsbeurs geeft Sabina je waardevolle en praktische tips, handvatten en inzichten om weer voluit te leren leven vanuit de kracht en wijsheid van je ware zelf, met meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde als stevige basis. 

Ontmoet Sabina op zaterdag en zondag in het BloggersTheater.