Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Sabina van Roest

Proudly Imperfect

Van ‘overleven’ naar voluit leven. Leven met meer zelfvertrouwen en zelfliefde. 

Sabina van Roest is auteur van het boek Proudly Imperfect, content creator en oprichtster van het platform www.proudlyimperfect.nl. Haar missie? Vrouwen inspireren om van ‘overleven’ naar voluit leven te gaan, en het leven te creëren waar ze écht naar verlangen met meer zelfliefde en zelfvertrouwen als stevige basis. 

Na zelf jarenlang geworsteld te hebben met perfectionisme, stress, een auto-immuunziekte en het gevoel te hebben meer te ‘overleven’ dan te leven, is ze op zoek gegaan naar manieren om zich beter in haar vel te voelen. Ze volgde diverse lifestyle- en voedingsopleidingen, en ontdekte gaandeweg dat zelfliefde en zelfvertrouwen de ‘missing link’ waren. Sindsdien helpt ze andere vrouwen meer zelfvertrouwen en zelfliefde te ontwikkelen, zodat ze het leven kunnen creëren waar ze echt naar verlangen. Een leven met meer energie, een betere gezondheid en meer geluk, succes en vervulling. 

Wil jij ook van ‘overleven’ naar voluit leven gaan? Losbreken van perfectionisme en stress? En vanuit meer zelfvertrouwen en zelfliefde een leven creëer waar je echt naar verlangt? Tijdens haar presentatie op de GezondheidsBeurs geeft Sabina je op een nuchtere manier praktische tips, handvatten en inzichten om van ‘overleven’ naar voluit leven te gaan, met meer zelfvertrouwen en zelfliefde als basis. 

Ontmoet Sabina op zaterdag in het BloggersTheater.