Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Sabina van Roest

Proudly Imperfect

Voluit leven vanuit de kracht en wijsheid van je ware zelf. Met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Sabina van Roest is auteur van het boek ‘Proudly Imperfect’, coach op het gebied van zelfliefde, zelfvertrouwen & eigenwaarde, en oprichtster van het blog proudlyimperfect. Haar missie? Vrouwen inspireren om voluit te leven vanuit de kracht en wijsheid van hun ware zelf. Met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde als stevige basis.

Jarenlang worstelde ze zelf met belemmerende patronen zoals perfectionisme, en had ze het gevoel meer te ‘overleven’ dan voluit te leven. Door de stress ontwikkelde ze een auto-immuunziekte, paniekaanvallen en kwam ze in een burn-out terecht. Dit bracht haar de noodzaak om actief op zoek te gaan naar manieren om weer voluit te leven. 

Ze volgde diverse lifestyle- en voedingsopleidingen, kwam in contact met topcoaches, en las stapels boeken over persoonlijke ontwikkeling. Haar eye-opener tijdens deze reis was dat de belangrijkste sleutels tot voluit leven met name zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn.

Vanuit haar drive om dat wat zij leerde met andere vrouwen te delen, schreef ze het boek ‘Proudly Imperfect - Van Miss Perfect naar je ware zelf’. Ook zette ze het gelijknamige blog op, dat door duizenden vrouwen wordt gevolgd. Als gecertificeerd coach is ze inmiddels gespecialiseerd in het coachen van vrouwen in het ontwikkelen van meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Dit doet ze niet alleen één-op-één, maar ook via haar online academie waar ze waardevolle tips, tools en kennis deelt om voluit te leven vanuit de kracht en wijsheid van je ware zelf.

Wil jij ook loskomen van belemmerende patronen, perfectionisme, stress, en beïnvloeding van buitenaf? En in plaats van ‘overleven’ weer voluit leven met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en eigenwaarde als stevige basis? In haar presentatie op de Gezondheidsbeurs geeft Sabina je waardevolle en praktische tips, handvatten en inzichten om weer voluit te leren leven vanuit de kracht en wijsheid van je ware zelf, met meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde als stevige basis. Alle aanwezigen maken kans op het winnen van een gratis coachsessie. Ook geeft ze aan één persoon gratis het ‘zelfliefde programma’ weg! 

Ontmoet Sabina op zaterdag in het BloggersTheater.