BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Ralph Moorman

Voedings- en hormoondeskundige

Breng je hormonen in balans!

Ralph Moorman geeft je de meest belangrijke en praktische tips om jouw hormonen weer in balans te brengen en klachten te verminderen rond je menstruatie, zwangerschap, overgang, maar ook met je huid & haar én overgewicht.  Wil je alvast weten welke hormonen bij jou uit balans zijn? Doe dan hier de gratis test.

Ralph Moorman is levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach. De eerste keer dat Ralph in aanraking kwam met het belang van hormonen was op zesjarige leeftijd in Artis in 1982. Zijn vader was leraar biologie en hij legde Ralph daar vol passie uit over de evolutie, “the circle of life”, de fysiologie van mens en dier en evenwichten in de natuur.

Ralph vond het fantastisch om te beseffen dat leven zich overal aan kan passen en dat diersoorten kunnen overleven in de lucht, de boomtoppen, op de grond en in zoet en zout water. Dit fascineerde hem en zo gauw hij kon lezen las hij al tijdschriften zoals “Kijk”. Daar las Ralph over survival of the fittest en dus ging het over genen, darmbacteriën, en jaja, ook over hormonen. Deze “passie” heeft hij daarna nooit meer losgelaten.

Ontmoet Ralph dagelijks in het GezondheidsTheater.