Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Radmilo Soda

Soda Bodyfit

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, een studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Hij is ook bekend van de televisie programma Obese en auteur van twee boeken: Echt Radmilo dat in 2014 verschenen en MOMS, het boek voor een gezonde en fitte zwangerschap dat eind 2016 is verschenen. Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam. 

Tijdens de lezing forever young vertelt Radmilo Soda over anti-aging en energiesystemen, want ook als we ouder worden, willen we fit en energiek blijven toch? Er vinden verschillende processen plaats in ons lichaam die wij kunnen beïnvloeden om de verouderingsprocessen te vertragen. In zijn nieuwste boek ’Seniority’ kun je uitgebreid hierover lezen. De artikelen worden ondersteund door verschillende wetenschappers en professoren. 

Wil jij alvast als eerste deze tips horen?
Ontmoet Radmilo tijdens een actieve workout en kom naar zijn presentatie op vrijdag en zaterdag in het GezondheidsTheater.

Fotocredits: Ester Gebuis Photography