Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Prins van den Bergh

Kok

Een op de drie vrouwen overlijdt aan de gevolgen van een hart- of vaatziekte. Hart- en vaatziekten vormen daarmee het grootste gezondsheidsrisico voor vrouwen. Meer dan 80% van deze ziekten zijn te voorkomen door onze leefstijl te veranderen. Dr. Janneke Wittekoek en chefkok Prins van den Bergh schreven samen het boek Healthy Heart. Tijdens hun presentatie zullen ze je alles vertellen over hoe je weer de regie krijgt over je eigen hartgezondheid, wat de risicofactoren zijn en wat gezonde voeding is. Met veel informatie over het (vrouwen)hart, gezondheid, leefstijl en lekkere recepten!  

Prins van den Bergh is kok en haar specialisatie en grote passie is ‘voeding als medicijn’. De kracht van voeding op je welzijn en dat vertalen in gemakkelijke en vooral ook lekkere gerechten voor elke dag. Ze heeft hierin meer dan 12 jaar werkervaring voor onder andere de leefstijlprogramma's van Voeding Leeft (diabetes/ reuma/ ms), voedingsprojecten voor kinderen en jongeren. 

Eerder heeft Prins het bestselling kookboek Hoe word je 100 geschreven en het laatste kookboek Healthy Heart met dr. Janneke Wittekoek is recent verschenen. Op televisie heb je haar kunnen zien bij 24Kitchen, Familiediner, Koffietijd en Tijd voor Max.

Ontmoet Prins, samen met Janneke, op zaterdag in het GezondheidsTheater.