Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Paula Jap Tjong

Stoelyoga Nederland

Workshop: Blijf fysiek & mentaal fit met Stoelyoga
Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Omkleden is niet nodig, je hebt er alleen een stoel voor nodig. Je kunt het dus altijd en overal doen. Op scholen wordt stoelyoga ingezet voor een rustmoment in de klas. Op kantoren als pauze break voor nieuwe energie en focus en voor patiënten, senioren en fysiek beperkten als volledig beweeg en ontspan programma.

Trakteer jezelf een paar keer per dag op 90 seconden stoelyoga en voel je meer ontspannen en gefocust.

Tijdens de GezondheidsBeurs kan je ontdekken wat stoelyoga voor jou kan betekenen en hoe je het kunt inpassen in je dagelijkse leven. Als cadeautje krijg je een gratis online les om zelf thuis nog eens te genieten van de vele voordelen van stoelyoga.

Paula Jap Tjong is stressmanagementtrainer, yogadocent en oprichter van het platform Stoelyoga Nederland. Met ruim 350 yogadocenten zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor ons welzijn en vitaliteit. Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

Ontmoet Paula op zaterdag en zondag in Lezingruimte Mind.