Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Pascale Naessens

Culinaire auteur

Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze is het boegbeeld van de pure en gezonde keuken. Een aantal van haar boeken zijn vertaald in het Frans, Engels, Duits en Chinees.
Ze is ook een gerenommeerd keramiste. Haar keramiek ‘Pure by Pascale Naessens for Serax’ is een internationaal succes. Zowel thuis als in toprestaurants over de hele wereld worden gerechten geserveerd op haar creaties.

Wat is gezonde voeding en wat kan je volhouden?
Quote: “Ik heb aangetoond dat lekker en gezond eten niet saai hoeft te zijn, en dat het niet gaat om minder eten, maar om beter eten. Je kan meer eten en vooral, meer uit het leven halen.”

Hoe komt het dat minder calorieën eten en meer bewegen niet automatisch leidt tot gewichtsverlies?
Wat is het verschil tussen low carb en normal carb? Hoe komt het dat anders eten het verschil kan maken?

Als je een gezonder voedingspatroon wil volgen, zijn er twee belangrijke criteria die ervoor zullen zorgen dat je dit kan volhouden, namelijk: het moet lekker zijn en je moet altijd verzadigd van tafel gaan.

In de visie van Pascale ligt de focus niet op wilskracht maar op de voeding zelf. Als je de overstap maakt naar natuurlijke voeding zal je merken dat je anders gaat denken en dat je je anders voelt. Je hersenen ontwikkelen een constructieve relatie met natuurlijke voeding, je lichaam herkent natuurlijke voeding en dat alles vertaalt zich in een gevoel van verzadiging en voldaanheid.

Ontmoet Pascale op zaterdag in het GezondheidsTheater.