Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Nicola Dow

internationaal model, oprichter van Wildway.nl

Van ziekte naar gezondheid: mijn Wild Way-reis

Nicola Dow (1984) is een internationaal model, oprichter van Wildway.nl, gepubliceerd auteur “Back to Nature” en natuurliefhebber. 

Op veertienjarige leeftijd werd ze ernstig ziek en werd er bij haar de ziekte van Crohn geconstateerd. Dit is een chronische ontsteking van de darmen. De artsen wilden dat ze Prednison ging slikken en een stoma liet plaatsen. Ze zou levenslang afhankelijk van medicatie zijn. 

Haar moeder ging op zoek naar alternatieven en nam haar mee naar een natuurgeneeskundige therapeut die haar adviseerde om haar leven compleet te veranderen. Ze ervaarde de positieve impact van voeding, verbinding met de natuur en body en mind in balans. Ze is nu al 23 jaar symptoomvrij.

Op dertigjarige leeftijd voltooide ze de studie Natuurgeneeskunde. Ze gelooft sterk in de verbinding tussen lichaam en geest. Deze passie leidde tot het schrijven van het boek “Back to Nature” en de oprichting van haar bedrijf Wild Way. 

Wild Way organiseert onvergetelijke events en ervaringen in de natuur. Van waanzinnige hikes die eindigen in een door sterren verlichte ecstatic dance rave op het strand, wildplukken naar bos lekkernijen, klankschaalsessies met ijsbaden, zweethut ceremonies, ademwerk tot retreats op off-grid locaties in het buitenland. Ze gelooft dat de natuur het beste medicijn is. Het tegengif voor de stress van ons moderne leven. Vergeet de blauwe pil of de rode pil. De enige manier om echt los te koppelen is door een groene pil te nemen.

Tijdens de beurs zal ze haar persoonlijke verhaal vertellen en laten zien hoe je de natuur kunt gebruiken voor een gezonde levensstijl.

Ontmoet Nicola op zondag in het BloggersTheater.