Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Nick van Ruiten

Free Choice Benelux Health Advisor

Wat je niet mag weten over jouw gezondheid

Wij geven met z’n allen € 95 miljard uit aan gezondheidszorg, maar desondanks laten de statistieken zien dat maar liefst 58% van de Nederlanders één of meer chronische aandoeningen heeft. Wat gaat er mis en wat kunnen we er aan doen?

Deze presentatie richt zich op gezondheid en wat er nodig is om gezond te worden … én te blijven. Na deze presentatie heb je meer inzicht in:

  • Waarom symptoombestrijding niet werkt,
  • Waarom onze voeding onvoldoende voedingsstoffen bevat,
  • Wat vitaminen kunnen doen voor je gezondheid,
  • Waarom vitaminen in diskrediet worden gebracht.

Drs. Nick van Ruiten heeft aan de universiteiten van Antwerpen en Rotterdam geneeskunde gestudeerd. Met de tijd realiseerde hij zich meer en meer dat de gezondheidszorg anders moest en ook beter kon. De medische aanpak richt zich louter op het onderdrukken van symptomen, terwijl er zoveel meer aan gezondheid te doen is als je je richt op de onderliggende oorzaken.

Nick pleit voor individuele keuzevrijheid op basis van alle beschikbare kennis uit de moderne wetenschap. Door zijn kennis over de opbouw en werking van het lichaam, zijn ervaring in de medische wereld en zijn scherpe analyse, heeft hij een diep inzicht gekregen in wat er goed gaat en wat er niet goed gaat in onze gezondheidszorg. Zijn passie is zijn kennis en inzichten met je te delen zodat je de beperkingen van de huidige gezondheidszorg inziet maar je ook bewust wordt van de mogelijkheden om jouw gezondheid te verbeteren.​

Nick is de oprichter van Free Choice Benelux, NaturalSlim Europe, bestuurder van de Alliance of Natural Health Europe en spreker bij de Speakers Academy.

Onmoet Nick dagelijks in Lezingruimte Varia of op zijn stand.