Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Nathalie van Spall en José van den Diepstraten

Experts Persoonlijke Ontwikkeling

Knetterlekker in je vel
Nathalie van Spall en José van den Diepstraten hebben vanuit hun expertise als coach/therapeut de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid in diepgaande veranderingsprocessen. Zij zijn de oprichters van NEM Academy in Breda, een erkend opleidingsinstituut op hbo-niveau. Daarnaast ontwikkelden ze een krachtig therapeutisch model, het NEM Model® en schreven ze onlangs het boek Knetterlekker in je vel.

Nathalie en José kennen uit ervaring de beperkende werking van dieper gelegen overtuigingen, mechanismen en gebeurtenissen die remmend op je leven kunnen werken . Zij passen de inzichten van het NEM model® dagelijks toe op hun eigen leven. En met succes!

Wil jij af van drama en gedoe of wil je leren jezelf op nr. 1 te zetten? Wil jij in je kracht staan en je positief en energiek voelen?

Nathalie en José nemen je tijdens een dynamische en inspirerende lezing mee naar het sprankeltje in jezelf dat het leven zoveel leuker maakt. Zij delen hun inzichten over hoe je geluk en succes kunt realiseren in jouw leven.
Hun missie is: ‘Heel NL knetterlekker in z’n vel’.

Ontmoet Nathalie en José op zaterdag en zondag in het PresentatiePodium.