Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Monique Tenthof van Noorden 

Eigenaar OMNIA Hypnose

Met succes een nieuwe leefstijl volhouden door hypnose 

Starten met een nieuwe leefstijl is gemakkelijker dan het volhouden ervan. Ook al weet je dat jouw nieuwe leefstijl veel beter is voor je gezondheid, het veranderen van jouw leefstijl en vaste gewoonten is niet zo simpel.
Vaste patronen en onbewuste overtuigingen die je al jaren hebt houden je nieuwe leefstijl tegen, zelfs al dienen deze overtuigingen je allang niet meer en wil je er allang al van af.  
Misschien heb je nog nooit aan hypnose gedacht maar directe hypnose biedt dé oplossing voor leef- en denkpatronen die je belemmeren om te doen en te leven hoe jij dat wilt. Geen enkele andere therapie is zo snel, eenvoudig, effectief en veilig als directe hypnose. 
Hoe werkt hypnose, waarom werkt het en hoe komt het dat ik na een hypnose sessie wel een gedragsverandering volhoud? Doe mee met de workshop en krijg alle antwoorden die je nodig hebt om het nu wel met gemak vol te houden.

Directe hypnose heeft Monique Tenthof van Noorden haar ogen geopend en in slechts één sessie heeft ze ervaren dat het loslaten van onbewuste negatieve overtuigen en belemmeringen haar leven direct zoveel mooier en vrijer heeft gemaakt. Hypnose bleek niet spannend en niet magisch te zijn. Hypnose bleek enorm ontspannend het heeft vrijheid gegeven om te zijn wie Monique wil zijn. Met haar eigen praktijk OMNIA Hypnose houdt ze individuele hypnosesessies en geeft ze diverse workshops. Daarnaast spreekt Monique op events, schrijft ze artikelen en geeft ze interviews over de invloed van positief denken. Monique leeft haar leven precies zoals ze dat altijd wilde.  

Ontmoet Monique dagelijks in Lezingruimte Mind.