Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Merel Teunis

Self Love Talk / Healthywanderlust.nl

Zelfliefde is de sleutel naar meer geluk, gezondheid en persoonlijke groei.

Merel is auteur van het boek ‘Self Love Talk’, pedagoog, content creator en oprichtster van Healthy Wanderlust. Het is Merels grootste missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren en begeleiden naar een gelukkiger leven, waarvan zelfliefde de basis vormt. Dagelijks inspireert zij duizenden vrouwen via social media, haar Self Love Talk podcast en online coaching programma’s.

Zelfliefde is niet zweverig of stoffig, het is eigenlijk heel praktisch en waardevol. In haar boek verteld Merel openhartig over haar eigen ontwikkeling op het gebied van zelfliefde en deelt zij kennis, tips en zelfs verschillende recepten om direct beter voor jezelf te gaan zorgen. Haar grootste les in het leven? De belangrijkste relatie in het leven is de relatie met jezelf.

Wil je meer genieten van het leven, positiever in het leven staan, je ontspannen voelen, een positiever zelfbeeld ontwikkelen of wil je meer bereiken in het leven? Dan begint dit bij jezelf en is het in eerste instantie belangrijk om te werken aan je mindset. Zelfliefde betekent jezelf het beste gunnen en dit durven te creëren. Ja, je mag dus vaker voor jezelf gaan kiezen. En nee, dit is niet egoïstisch.

In haar presentatie geeft Merel handvaten, nieuwe inzichten en praktische tips om de eerste stappen te zetten in het ontwikkelen van een leven met meer zelfliefde en geluk.

Ontmoet Merel op zondag in het BloggersTheater.