Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Menno Boomsma

Schrijver

De kracht van gedachten  en een formule voor levenskunst

Een lezing over oefenen en levenskunst. Het gaat over onze leermeesters, onze engelen, onze voorouders. Over onze fundamenten, over mediteren. Zoveel te ervaren, te winnen, te verliezen, te falen. Over onzekerheid, plezier, geluk, pijn, liefde, verdriet, stress, ons denken, ons hart, en het lot, over gedragsverandering en het verminderen van stress.

681 een magisch getal. 681 dagen, zo lang duurt het ongeveer om je gedrag blijvend te veranderen.  Als je echt wilt veranderen zul je moeten oefenen.

Succesvol zijn in het veranderen naar de mooiste en meest schitterende versie van jezelf, om dat echt te verwezenlijken, moet je je ‘geest’ trainen en je diepliggende conditioneringen, je diepgewortelde overtuigingen onderzoeken.

Het boek De kameeldrijver en de formule voor levenskunst zal je daarbij helpen, je gids zijn om je pijn te verzachten, een ‘andere weg’ te vinden als je angstig bent, of wilt afvallen of juist wilt aankomen, jaloezie te laten oplossen, gezonder eten, de kracht hervinden om weer te gaan bewegen, de betekenis van geduld te hervinden en… misschien wel ‘de ware’ te vinden mocht je niet langer alleen willen zijn. Het is een gids om je gedrag te helpen veranderen, wellicht een nieuwe roeping te vinden, je energie en enthousiasme aan te wakkeren!

In deze lezing biedt Menno Boomsma je hulp aan met de zes fundamenten en een krachtige formule voor levenskunst om echt te kunnen veranderen. Ga mee op reis met de Kameeldrijver op zoek naar de oase van vrijheid, rust en geborgenheid.

Ontmoet Menno op zondag in Lezingruimte Mind.