BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Mathijs Vrieze

Tv-kok en auteur

Mathijs is voor het vijfde jaar op rij de chef van ons Kooktheater. Hij geeft daar dagelijks verschillende live kookshows. Tijdens de workshops kookt Mathijs vol enthousiasme zijn inspirerende gerechten en geeft daarbij handige kooktips. Na afloop mag en natuurlijk lekker geproefd worden.

Als chefkok heeft hij meer dan tien jaar in verschillende restaurants gewerkt. In 2004 rekende Mathijs voorgoed af met dertig kilo overgewicht. Hij heeft zich verdiept in voeding en van gezond koken zijn lifestyle gemaakt. Sinds 2008 schrijft Mathijs kookboeken, geeft hij live kookshows en presenteert ook kookprogramma’s op tv. Sinds afgelopen jaar geeft hij online cursussen én heeft hij zijn eigen Gezond Magazine.

Het is zijn missie om mensen te inspireren voor een gezond en gelukkig leven. Op een leuke manier, want gezond leven en eten kan heel leuk en lekker zijn. Hij laat tijdens de live kookshows zien hoe je dat doet, door enthousiast vele kooktechnieken te demonstreren. Ook vertelt hij wat een gezonde leefstijl je oplevert, zo krijg je bijvoorbeeld veel energie als je gezond eet. Door een positieve mindset te hebben kom je weer in contact met jezelf en kun je je lichaam beter voelen én voeden.

Ontmoet Mathijs dagelijks in het KookTheater.