Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Marjanne Prins

Diƫtist en voedingsdeskundige

Over voeding wordt veel zin en onzin geschreven. Adviezen van vroeger zijn achterhaald en hypes volgen elkaar in rap tempo op. Zeker als je al wat ouder bent valt het niet mee om door de bomen het bos nog te zien.

Jammer, want juist als je ouder wordt valt er met voeding veel gezondheidswinst te behalen. Denk aan behoud of herstel van spiermassa, versterking van het afweersysteem of voorkomen van de niet met medicijnen te behandelen oogziekte maculadegeneratie.

Daarom is Marjanne begonnen met het schrijven van informatieve blogs op haar website www.bonduo.nl en beantwoordt ze vragen van lezers in de rubriek ‘Spreekuur’ van de Telegraaf.

Haar uitgangspunten zijn: praktische tips gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met de nadruk op de Do’s en niet op de Don’ts, want dat horen we al vaak genoeg tenslotte.

Geen woorden, maar daden en daarom heeft ze zelfs het nieuwe eiwitrijke ontbijt BonDuo ontwikkeld, toen bleek dat er voor haar ouders niets was wat voldeed aan de wetenschappelijke aanbevelingen.

Ontmoet Marjanne op donderdag in Lezingruimte 8.