BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Mariette de Kroon

Open jezelf met de effectieve bodymind training uit Tibet: Lu Jong (Tibetaanse Yoga)

Lu Jong Tibetaanse Yoga
Lu Jong bestaat uit vloeiende bewegingen die we combineren met ademhaling en aandacht in het lichaam. De beoefening is tegelijkertijd krachtig als zacht en zeer effectief. Lu Jong werkt op alle niveaus fysiek energetisch en mentaal.

Lu Jong brengt ons in het nu. We dragen zorg voor een gezonde en flexibele ruggengraat en geven een boost aan onze gezondheid. We openen ons lichaam & transformeren hiermee ook negatieve emoties. Zodat we onze natuurlijke ontspannen staat van zijn voelen. Kortom: je ervaart meer ruimte in je lichaam, je hoofd en in je leven. Inzichten komen spontaan. Lu Jong helpt om geïnspireerd en gelukkig te zijn en in je kracht te staan. De bewegingen zijn geschikt voor iedereen, alle leeftijden.

Ervaren en integreren in je leven
Lu Jong is geschikt voor alle aanleg en leeftijden. De beoefening is makkelijk in je leven te integreren. Een dagelijkse beoefening van 12 minuten waarbij  je de 5 elementen in balans brengt heeft al een enorm effect!  Je voelt je heerlijk en je bent weer lekker opgeladen.

Lijkt dit je wat en wil je een hand-out ontvangen van deze krachtige set: doe dan mee met de workshop die Mariette de Kroon geeft donderdag vrijdag, zaterdag & zondag in de Workout Ruimte op de GezondheidsBeurs.

Mariette de Kroon is Lu Jong Teacher Trainer en mindfulness leraar en geeft Power of the Breath (Tsa Lung) cursussen.