Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Mariette de Kroon

Bodymind docent

Mariette de Kroon is bodymind docent, geeft sinds 2009 de Lu Jong Tibetaanse Yoga docentenopleiding, yogazeilreizen, (one day) retreats, en ademkracht cursussen.

Mariette is super dankbaar voor de Tibetaanse teachings, ze inspireert, begeleidt en deelt deze wijsheid tools die je helpen om in het dagelijks leven in je kracht te staan en vanuit je hart keuzes te maken. Mariette geeft al sinds 2016 met veel plezier sessies op de GezondheidsBeurs!

Ervaren hoe je jezelf altijd weer terug brengt in het moment, in je natuurlijke kwaliteiten? Zo’n krachtige wijsheid methode is Lu Jong Tibetaanse Yoga.

Lu Jong Tibetaanse Yoga
Lu Jong is toegankelijk voor alle aanleg en leeftijden. Met vloeiende bewegingen, aandacht en de adem open je jezelf, waardoor de circulatie verbetert, en zo ook het transport van vitale nutriënten en hormonen. De bewegingen helpen goed om je wervelkolom sterk en soepel te laten zijn.

Lu Jong bevat diepe wijsheid van de natuur, het subtiele lichaam en de Tibetaanse geneeskunst. Met de oefeningen zorgen we dat de 5 elementen in ons optimaal samenwerken en je merkt dit op alle niveaus: fysiek, energetisch en mentaal. 

Zodat je lekker in je vel zit en je energiek voelt. Met de 5 element oefeningen transformeer je ook negatieve emoties zodat je je mind weer thuis brengt in haar natuurlijke kwaliteiten zoals openheid, helderheid, kalmte en een warme verbinding met jezelf en anderen.

Een dagelijkse beoefening van 12 minuten waarbij  je de 5 elementen in balans brengt heeft al een enorm effect!  Doe mee, je ontvangt ook een hand-out van deze fijne set!

Ontmoet Mariette op donderdag en vrijdag in Workshopruimte Varia.

Donderdag
15.30-16.00      Lu Jong Tibetaanse Yoga - boost voor gezondheid en geluk
16.00-16.30      Introductie Tibetaanse teachings en info Lu Jong Tibetaanse Yoga docentenopleiding
16.30-17.00      Lu Jong Tibetaanse Yoga: energizer

Vrijdag
10.30-11.00      Lu Jong Tibetaanse Yoga - boost voor gezondheid en geluk
13.00-13.30      Meditatie & info Tibetaanse teachings
14.30-15.00      Lu Jong Tibetaanse Yoga: energizer