Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Marieke Verhaak

Ervaren therapeut gespecialiseerd in het werken met kinderen en hun ouders

Gelukkig opgroeien, een fijn leven voor jou en je kind

Tijdens haar jarenlange begeleiding van gezinnen merkte Marieke op dat kinderen door het doen van visualisaties niet alleen groeiden in zelfredzaamheid maar ook in zelfvertrouwen en veerkracht. Marieke licht toe hoe deze kinderen zelf de controle namen over hun gevoelens.  Tijdens de presentatie gaan we samen een fijne en ontspannende regenboog visualisatie doen. Zo kun je zelf ervaren wat een ontspanningsoefening oplevert én je kunt deze op een later tijdstip samen met je kinderen doen. Voor rust en harmonie in je gezin. 

Naast visualisaties hebben kinderen baat bij een inspirerend rolmodel. De uitdaging voor jou als ouder is om het gedrag wat je terug wil zien bij je kinderen vóór te leven. Want je kinderen doen je vaak (letterlijk) na. Tijdens de presentatie geven we aandacht aan jouw wensen, dromen en verlangens. Want als jij doet waar je blij van wordt, krijgt je kind vanzelfsprekend het goede voorbeeld.

Eisen, verwachtingen en ‘moeten’. We zijn er niet blij mee. Maar onze kinderen ook niet! We gaan tijdens de presentatie met elkaar inventariseren hoe we onze kinderen de ruimte kunnen geven om vrij te ontdekken, te exploreren en te onderzoeken. Zodat ze op kunnen groeien tot authentieke volwassenen die blij, vol zelfvertrouwen en veerkracht in het leven staan. Naast het krijgen van ruimte gedijen kinderen goed bij onvoorwaardelijke liefde, een veilige omgeving met duidelijke grenzen en vertrouwen.

Ontmoet Marieke op donderdag in Lezingruimte Mind.