Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Marga van Erp

Total Health Academy

VoetreflexPlus™ massage - een meerwaarde voor gezondheid en welzijn

Een aanraking zegt meer dan 1000 woorden. Massage zorgt dat het gelukshormoon oxytocine wordt aangemaakt, het stimuleert het immuunsysteem en laat de energie vrij door het lichaam stromen waardoor spanningen verminderen, lichaam en geest tot rust komen en er een gevoel van welzijn ontstaat.

Voetreflexmassage is bij uitstek geschikt om dit alles op een ontspannen en prettige wijze te bereiken. In de voeten weerspiegelt zich namelijk het hele lichaam. Door de voetreflexzones te masseren bereik je de gehele mens, zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel. Een voetreflexmassage is dan ook een weldaad voor iedereen.

VoetreflexPlus™ massage biedt zelfs nog meer. VoetreflexPlus™ massages bestaan steeds uit een combinatie van het masseren van de reflexzones en de meridiaanbanen op voeten en onderbenen. Bovendien worden de reflexzones zowel met Westerse als Chinese massagetechnieken behandeld. De massagebehandelingen geven daardoor snel en effectief resultaat. 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over deze fantastische massagetherapie en leren over wat aanraking en massage voor jou kan betekenen kom dan naar de demonstratie in Lezingruimte Mind of kom naar onze stand nr. 01F31.        

Ontmoet Marga op donderdag, vrijdag en zondag in Lezingruimte Mind.