Bedankt voor je komst en tot volgend jaar!
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Lyda Westerink

Schrijver

De helende kracht van schrijven

Een dagboek bijhouden, je levensverhaal schrijven, het kan enorm helend zijn. Maar wat schrijver Lyda Westerink met mensen heeft zien gebeuren tijdens de cursussen creatief schrijven die zij geeft, dat is echt ‘wáuw!’, zegt ze. ‘Zelfvertrouwen dat opbloeit, ze hebben een verháál geschreven, ze hebben het zomaar gedurfd. Die kick, dat smaakt naar meer, het laat mensen groeien.’

In de creatieve wereld is the sky is the limit en dat geeft vleugels. Durven. Loslaten. Ontdekken. Verwonderd zijn. Blij zijn. Ontspannen. Het zorgt allemaal voor een meer relaxt leven en geeft dus een gezonde dosis energie. Ben jij niet creatief? Heb jij géén fantasie? Wedden van wel!!! Laat je inspireren door voorbeelden van mensen die dat ook dachten en hun verbeeldingskracht ontdekten.

Lyda Westerink is schrijver en journalist en geeft al jarenlang cursussen en workshops creatief en autobiografisch schrijven. In haar boek ‘Tango met een tuinkabouter’ laat zij zien hoeveel levensvreugde de kracht van de verbeelding kan geven. En in haar persoonlijk leven heeft het schrijven haar door een lastige jeugd geholpen en haar uiteindelijk zelfvertrouwen, levenslust en blijheid gegeven.

Ontmoet Lyda op donderdag in Lezingruimte Mind.