BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Lobke Faasen

Diƫtist, spreker en blogger

Het optimale voedingspatroon voor jou én de wereld

Lobke is diëtist en schrijft en spreekt ongerept over de voordelen van een plantaardig voedingspatroon. Want die beperken zich namelijk niet tot je eigen lichaam, maar beïnvloedt de gezondheid van het hele ecosysteem. Vanuit haar groene hart schrijft en spreekt ze dan ook over haar holistische kijk op gezondheid, die veel verder rijkt dan de gezondheid van je eigen lichaam.

Voeding is namelijk één van de effectiefste manieren om de gezondheid van mensen en de gezondheid van deze wereld te optimaliseren. Maar op dit moment bedreigt ons voedselsysteem de gezondheid van beiden. Alle wetenschappers zijn het er over eens: een radicale shift naar een meer plantaardig voedingspatroon is nodig als we deze planeet leefbaar willen houden. En het mooiste is dat je daarmee niet alleen bijdraagt aan een toekomstbestendige planeet, maar ook nog eens je eigen gezondheid een flinke upgrade geeft.

Benieuwd waarom een plantaardig voedingspatroon er één is vol verrijkingen? Kom dan luisteren naar Lobkes inspirerende verhaal en ontdek waarom een plantaardig voedingspatroon in ieders voordeel werkt.

Ontmoet Lobke op zaterdag en zondag in het BloggersTheater.