Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Lisette de Jong & Heidi Klijsen

Voedingskundige & Journalist

Gezond naar 115
Praktische adviezen en tips om gezond, fit èn gelukkig oud te worden

Een carrièreswitch op je zestigste. Op je zeventigste met een snowboard de berg af. Op je tachtigste op safari in Afrika… Wie gezond oud wordt, kan zijn bucketlist blijven vullen. Volgens recent onderzoek moeten we in de toekomst de 115 kunnen aantikken. Maar helaas zijn die extra jaren vaak niet onze beste. 
Dat kan anders, daar zijn Lisette de Jong en Heidi Klijsen, auteurs van het boek Gezond naar 115, van overtuigd. Samen met immunoloog en co-auteur prof. Dr. Eric Claassen bestudeerden zij recent wetenschappelijk onderzoek en bezochten deskundigen uit de hele wereld. 
In deze lezing nemen ze je mee op reis en onthullen ze de geheimen van een gelukkig, lang en gezond leven. Tipje van de sluier: blijf altijd actief, die geraniums wachten wel. Houd je darmen in tiptop conditie voor een gezonde bovenkamer. En ga schapen hoeden. 

Ir. Lisette de Jong is voedingskundige en wetenschapsjournalist. Ze schrijft over gezond leven, duurzame technologie en andere zaken die de wereld mooier maken. 
Heidi Klijsen is journalist en eindredacteur, gespecialiseerd in onder meer gezondheid en zorg. Haar werk verscheen in o.a. de Consumentengids, Elsevier, NRC, Zin, Gezondgids.

Ontmoet Lisette & Heidi op zondag in het PresentatiePodium.