Ticketverkoop start vanaf 1 november
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Lenna Omrani

Auteur

Lenna Omrani is als 24-jarige vegan foodie sinds kort auteur van haar vegan kookboek: Every Day Vegan. Met haar recepten wil ze iedere dag anderen inspireren en laten zien hoe leuk, lekker en makkelijk plantaardig eten kan zijn. Dit doet ze het liefst door makkelijke, voedzame en heerlijke recepten te maken en deze te delen via haar on- en offline kanalen!

Vanuit haar achtergrond in de topsport, als oud-tophockeyster bij HC Den Bosch, kwam Lenna al vroeg in aanraking met een gezonde levensstijl. Daarin had voeding een belangrijke rol. Nadat ze moest stoppen vanwege diverse blessures, leerde Lenna ook een andere kant van voeding kennen; ze ontwikkelde een ongezonde relatie met voeding en daarmee een eetstoornis. Gelukkig heeft ze van haar zwakte een kracht weten te maken; een plantaardig voedingspatroon die bijdraagt aan een gezonde lichaam en geest en een betere wereld om ons heen.

Heb jij vegan al weleens geprobeerd? Of heb jij een excuus om het (nog) niet te doen? In haar presentatie geeft ze je tips en tricks om het vegan koken en eten toegankelijk en leuk te maken, ook voor de mensen om jou heen! Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan op @lennaomrani of www.lennaomrani.com, waar ze iedere week nieuwe plantaardige recepten deelt. Zo moet je bijvoorbeeld haar favoriete recept, de vegan Oreo cheesecake, echt eens geprobeerd hebben!  

Ontmoet Lenna dagelijks in het BloggersTheater.