Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Lenna Omrani

Auteur

Lenna Omrani is de bestseller auteur van de Every Day Vegan boekenserie én de grootste vegan Influencer van Nederland en België. Met haar recepten wil ze iedere dag anderen inspireren en laten zien hoe leuk, lekker en makkelijk plantaardig eten kan zijn. Dit doet ze het liefst door makkelijke, voedzame en heerlijke recepten te maken en deze te delen via haar on- en offline kanalen!

Vanuit haar achtergrond in de topsport, als oud-tophockeyster bij HC Den Bosch, kwam Lenna al vroeg in aanraking met een gezonde levensstijl. Daarin had voeding een belangrijke rol. Nadat ze moest stoppen vanwege diverse blessures, leerde Lenna ook een andere kant van voeding kennen; ze ontwikkelde een ongezonde relatie met voeding. Toen ze meer en meer ging leren over plantaardige voeding ontdekte ze hoe je op een lekkere, voedzame én (zeker nu niet onbelangrijk) budget friendly manier kunt eten en koken. En dat zonder dat het ten koste gaat van iets of iemand anders, wat een win win!

Probeer jij al vaker je stukje vlees te laten staan? Of andere dierlijke producten uit je voedingspatroon weg te laten? Wij kunnen ons voorstellen dat dat nog niet altijd even gemakkelijk is, dus daar gaat Lenna je bij helpen. In haar presentatie geeft ze je tips en tricks om het plantaardig koken en eten toegankelijk en leuk te maken, voor jou en natuurlijk de mensen om jou heen! Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan op Instagram en Tiktok @lennaomrani of www.lennaomrani.com, waar ze iedere week nieuwe plantaardige recepten deelt. Zo moet je bijvoorbeeld haar favoriete recept, de hachee gemaakt van aubergine, echt eens geprobeerd hebben!  

Ontmoet Lenna op zaterdag en zondag in het BloggersTheater.