BELANGRIJKE MEDEDELING
Menu
3 t/m 6 februari 2022 Jaarbeurs Utrecht

Kelly Weekers

Ondernemerscoach en schrijfster

Kelly Weekers is ondernemerscoach en schrijfster van bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365. Vanuit haar expertise als psycholoog en eigen ervaring als eigenaar van een booming business helpt zij andere zelfstandige ondernemers groeien in ideale klanten, winst en vrijheid.

Met haar eerste boeken hielp zij al meer dan 100.000 lezers de regie te pakken over hun geluk en succes. Haar boeken kwamen beiden direct in de top 5 binnen van bestverkopende boeken in Nederland. Begin 2020 komt haar boek uit in het buitenland. 

Tijdens het interview in het GezondheidsTheater deelt Kelly hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijks geluksgevoel en geeft ze tips welke veranderingen je kan maken op het gebied van vitaliteit, carrière, relaties en jezelf om je leven nog leuker te maken. Of je nu wat vaker lak wilt hebben aan wat een ander van je vindt, positiever of zekerder wilt zijn, vaker ’nee’ wilt zeggen of juist leren loslaten, Kelly helpt je op een nuchtere en praktische manier op weg.

Ontmoet Kelly op zaterdag in het GezondheidsTheater.