Koop je ticket hier
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Karin Hoekstra

Orthomoleculair hormoon expert

Herstel je hormonen

Karin is in 2015 begonnen als voeding en hormoon expert. Dit is ontstaan door haar eigen hormonale klachten die ze op jonge leeftijd had.

Op haar 18de kreeg Karin de diagnose PCOS. Cystes op haar eierstokken. Een hormonaal syndroom waardoor ze niet tot nauwelijks vruchtbaar zou zijn volgens de arts. Op haar 18de deed dat haar niet zo veel want ze had geen relatie en had nog nooit stil gestaan bij een kinderwens. Karin storte zich op andere dingen.

Karin trainde voor de hele marathon van Rotterdam en kreeg op een dag haar heerlijke favo ontbijtje niet meer weg. Dat was heel vreemd, ontbijt is haar lievelings! Na wat googelen kwam ze toch steeds bij zwangerschap uit. Dat kon niet, ze kon niet of moeilijk zwanger worden was haar vertelt. Ze was ten slotte al jaren niet meer ongesteld geworden. Het tegendeel was waar, zwanger!

Dit vond ze zo interessant dat ze hier meer over wilde weten. Karin is opleidingen gaan doen tot orthomoleculaire voedingstherapeut en heeft zichzelf gespecialiseerd tot orthomoleculair hormoon expert. Daarna volgde ze de HBO opleiding hormoontherapie.

Zelf is Karin dus al heel lang bezig met hormonen, hoe ze werken, wat ze met ons lichaam doen en hoe hormonale aandoeningen ontstaan. Haar missie is om jou alle tools te geven om van hormonale problemen af te komen door te leren waar jouw lichaam tekort aan komt of behoefte aan heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Ontmoet Karin op donderdag en zondag in Lezingruimte Vrouwenzorg.