Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Jeroen de Haas

Orthomoleculair therapeut MBOG

Jeroen de Haas heeft, naast een algemene medische scholing, orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Hij heeft een eigen praktijk voor orthomoleculaire therapie in Haarlem en is tevens oudvoorzitter van de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG). Daarnaast is hij een veelgevraagd (internationaal) spreker op congressen en opleidingen en heeft hij het talent om ingewikkelde medische en Biochemische materie op een eenvoudige manier uit te leggen. Autisme/ADHD, Darmklachten, hart-en vaatziekten en de andrapauze behoren tot de specialismen van Jeroen.

Lezing 1: Biomedische aanpak van autisme en ADHD
De lezing over biomedische aanpak van autisme en ADHD gaat vooral over de quick-wins die te behalen zijn met beide aandoeningen. Degene die de lezing volgt kan dezelfde dag een aantal stappen nemen ter verbetering van de situatie.

Lezing 2: Hart-vaatziekten - de preventieve en therapeutische mogelijkheden op orthomoleculair gebied
Nederland telt zo’n 1,4 miljoen hart- en vaat patiënten en hart- en vaatziekten zijn nog steeds een belangrijke doodsoorzaak. Voor een groot deel houdt dit verband met een ongezonde levensstijl. Om de kans op hart- en vaatziekte te verkleinen is een juiste orthomoleculaire interventie van belang. Tijdens deze lezing wordt ingegaan op de preventieve en therapeutische mogelijkheden op orthomoleculair gebied. Tevens wordt praktijkcases en aanvullend laboratoriumondezoek  besproken.

Ontmoet Jeroen op vrijdag, zaterdag en zondag in Lezingruimte 8.