Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Janneke Wittekoek

Cardioloog

Werk aan je Hartgezondheid! 
"Ken-Je-Getallen”

Dokter Janneke en Het Vrouwenhart!

Janneke Wittekoek is algemeen cardioloog en expert op het gebied van het vrouwenhart. Terecht dat er de laatste tijd meer aandacht is voor hart en vaatziekten bij vrouwen. Zeker nu we weten dat met name bij jonge vrouwen het hartinfarct nogal eens wordt gemist. Dr Janneke leert je in haar presentatie hoe je zelf kunt werken aan je hartgezondheid. Wat kun je bijvoorbeeld zelf doen aan hoog cholesterol, bloeddruk, je vermoeidheid of slecht slapen? En, op de GezondheidsBeurs lanceert Janneke haar tweede (werk-)boek. Wederom geheel in het teken van het (vrouwen)hart maar waarmee je zelf aan de slag kunt gaan, boordevol tips en adviezen voor een gezond hart. Zo kun je zelf werken aan jouw hartgezondheid!

Janneke Wittekoek is cardiologe, gezondheidswetenschapper en oprichtster van de HeartLife Klinieken in Utrecht. Ze volgde haar opleiding in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en heeft langere tijd in het buitenland gestudeerd en gewerkt om zich verder te specialiseren in preventie van hart- en vaatziekten. “Het vergroten van medische kennis bij het publiek, op een luchtige en leuke manier, is een van de belangrijkste eerste stappen in een succesvol preventiebeleid.” Om dit kracht bij te zetten treed ze regelmatig op in de media, schrijft columns en geeft lezingen voor publiek en professionals over gezondheid, leefstijl en natuurlijk het (vrouwen)hart. Haar boek Het Vrouwenhart vat alle informatie en tips samen.

In haar kliniek biedt ze persoonlijke cardiologische zorg altijd in combinatie met actieve leefstijlbegeleiding, een onderdeel hiervan is de HeartLife FIT club, waarbij Janneke samen met haar patiënten in beweging komt. 

Ontmoet Janneke op zaterdag in het GezondheidsTheater.