Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Janneke van der Meulen

Auteur

Janneke vond het in het begin super spannend om helemaal plantaardig te eten. Hoe ga ik dat doen met eiwitten? Krijg ik dan wel alle voedingsstoffen binnen? Hoe zit het met omega-3 vetzuren? Is het alleen leuk voor de korte termijn of ook voor de lange termijn? Blijft mijn cyclus dan zo perfect regelmatig? Zwangerschap? Borstvoeding? Topsport?!!! Janneke zocht ALLES uit en ging door waar anderen stoppen.

Wil je ook graag (meer) plantaardig eten? Op een supergezonde en verantwoorde manier?

Zelf eet Janneke meer dan 12 jaar op een gezonde manier vegan en daardoor rekende ze af met vele gezondheidsklachten zoals: acne, slechte darmen en vermoeidheid. En dat niet alleen. Ook mentaal, emotioneel, spiritueel bracht het haar ontzettend veel. Het leuke is, dat je niet dezelfde fouten hoeft te maken als die Janneke heeft gemaakt! Bespaar jezelf de valkuilen waar Janneke in is gevallen.

Tijdens haar presentatie deelt Janneke de de 5 belangrijkste dingen die je echt beter niet kunt doen. En deelt ze de 3 belangrijkste zaken die je wel onder ogen mag komen.

Voor wie Janneke niet kent:

  • Naast dat ze twee keer per dag train wordt ze veelgevraagd als spreker, groepstrainer en 1-op-1 coach.
  • In 2018 en 2022 werd Janneke voor het eerst wereld- en europeeskampioen kustroeien. 
  • In mei 2021 werd Janneke na een energieke zwangerschap en soepele vrije geboorte moeder.
  • De afgelopen jaren ontwikkelde ze de win-win methode: een groeiprogramma voor mensen die niet ziek zijn, maar wel beter willen worden.
  • Janneke schreef 3 boeken, publiceert bijna dagelijks een blog en heeft wekelijks een win-win podcast.

Ontmoet Janneke op donderdag en vrijdag in het BloggersTheater.