Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Jan Dekker

Managing director FoodFirst Network

Jan Dekker is geen arts, werkt niet in een ziekenhuis en heeft nog nooit een patiënt gezien. Toch is hij bezig met gezondheidszorg. Letterlijk. Heel Nederland gezonder en gelukkiger maken, dat is zijn droom. Die droom is nu FoodFirst Network. Echte gezondheidszorg begint aan de voorkant, vindt Jan. Preventief. Met goede voeding, beweging, slaap en ontspanning. En voor wie al ziek is zou leefstijl onderdeel moeten zijn van de behandeling. Van pil naar smaakpapil. Essentieel daarbij is de juiste mindset. Wilskracht. Niet alleen weten wat het beste voor je is, maar dat ook doen. En blijven doen.

Jan Dekker heeft die wilskracht. Hij schreef het businessplan en stond in 2011 aan de wieg van 24Kitchen. Alles wat hij daar leerde gebruikte hij om nu FoodFirst Network groot te maken. Met één groot verschil; geen enkele inmenging vanuit de industrie, en reclame vrij. FoodFirst Network vertelt het eerlijke verhaal over voeding en bewegen.

Jan is geen visionair. Jan is een realist. En Jan lééft FoodFirst Network. Nog lang, gezond en gelukkig. En hij hoopt jij ook! Jan is een bevlogen verteller. Met overtuigingskracht en passie.

Kom luisteren naar zijn verhaal op donderdag, zaterdag en zondag in het FoodFirst Network Theater.