Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Jadis Schreuder

The Lemon Kitchen

De citroen als onmisbare en gezonde smaakmaker.

Ontmoet Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen: een jong bedrijf dat staat voor fris, smaak & kwaliteit. 2018 is ze met haar eigen bedrijf afgestudeerd als Food Innovator op de HAS, HBO studie Food Innovation. Tijdens haar twee voedingsstudies heeft ze veel ervaring opgedaan bij o.a. een Michelinster Restaurants in Nederland & België, Delicious. Magazine en HQ La Place. Al deze kennis en inspirerende momenten hebben haar gemotiveerd om een eigen bedrijf te starten. Waarin ze als ondernemer met veel passie o.a. recepten ontwikkel met citroen als smaakmaker, foodstyling & fotografie verzorg. Haar kernwoord is ‘fris’ en dit zie, voel en proef je overal in terug.

Binnenkort komt Jadis' informatieve kookboek The Lemon Kitchen uit waarbij ze zelf zowel auteur, receptontwikkelaar, stylist, fotograaf als illustrator is. Ze werkt graag samen met merken die voor dezelfde waarden staan. Daarom is ze ook trots om o.a. ambassadeur van Le Creuset Nederland & The Fork Insider Brabant te zijn én nauw samenwerkt met biologische supermarkt Ekoplaza, waar haar favoriete citroenen uit Sicilië vandaan komen. 

Tijdens de presentatie gaat Jadis dieper in op haar passie voor de citroen als onmisbare en gezonde smaakmaker. Recepten, styling & fotografie vormen samen een geheel. Hoe verwerkt ze citroen meer in haar voedsel als vervanger van bijvoorbeeld zout? Ze vertelt het je! De citroen gaat onmisbaar zijn in je keuken, let maar op!

Ontmoet Jadis op zaterdag en zondag in het BloggersTheater.