Ticketverkoop start november 2019
Menu
6 t/m 9 februari 2020 Jaarbeurs Utrecht

Jacqueline Tamminga

Wat houdt jou tegen om jouw leven voluit te leven?

Bijna iedereen herkent het wel: je hebt inmiddels voldoende zelfkennis om te weten hoe je in elkaar zit, maar toch duiken er steeds situaties op in je leven die je tegenhouden. Je voelt je niet meer lekker in je baan of je relatie, je voelt je niet gezien, mensen nemen je niet serieus, je hebt het gevoel dat je steeds tekort schiet, het kan van alles zijn.

En stel nu dat je een andere keuze kunt maken? Gewoon door er anders naar te kijken?

In deze lezing krijg je een aantal handvatten zodat je de struikelblokken in je leven kunt ombuigen naar mogelijkheden. In haar boek Schatkist van de Ziel geeft Jacqueline Tamminga haar inzichten weer voor een liefdevoller leven en de kunst om angst om te buigen naar liefde.

Jacqueline Tamminga is levenskunstenaar. Voor haar houdt dat in dat ze zoveel mogelijk leeft vanuit liefde in plaats van vanuit angst. Het is haar levensmissie om mensen te helpen hetzelfde te doen. Dat leidt namelijk naar innerlijke vrede, levensgenieten en moeiteloosheid.
Jacqueline geeft invulling aan haar levensmissie door middel van coaching, het begeleiden van studiegroepen van Een Cursus in Wonderen en door te schrijven.

Ontmoet Jacqueline op zaterdag in Lezingruimte Mind.