Ticketverkoop start november 2020
Menu
4 t/m 7 februari 2021 Jaarbeurs Utrecht

Isa Hoes & Medina Schuurman

Te Lijf

Isa Hoes en Medina Schuurman geven lezingen en doen interviews door het land gebaseerd op hun boeken Te lijf, de kunst van het mooi ouder worden’ en het IM Lijfboek.

Isa en Medina halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoeken zij niet alleen het waarom van rimpels, opvliegers en stress en de veranderingen in lijf, hoofd en hart, maar ook de veranderingen in vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk.
Isa en Medina delen persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips & tricks waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen. 

‘Alles komt aan bod,’ vertelt Isa; ‘We willen samen met het publiek onderzoeken hoe je na je veertigste lekker in je vel kunt zitten. Hoe kom je een beetje elegant die overgang door? Is het misschien tijd voor een nieuw schoonheidsideaal? Hoe ga je na een bepaalde leeftijd een nieuwe relatie aan? En komen we ooit nog van die vermoeidheid af?
‘Ook mannen zijn meer dan welkom,’ aldus Medina. ‘Na deze lezing hebben ze meer inzicht en begrip voor vrouwen in deze fase van hun leven.’

De lezing is een feest van herkenning en bevat praktische tips en helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase de beste tijd van je leven te maken!

We leven echt in een andere tijd. De oudere vrouw is niet meer het afgeschreven blaadje van toen, maar staat juist midden in het leven! Zeker nu de pensioenleeftijd steeds verder op schuift en we sowieso allemaal langer leven en dus werken. Maar hoe geven we daar in hemelsnaam vorm aan?

Ontmoet Isa & Medina op donderdag in het GezondheidsTheater.