Ticketverkoop start vanaf 1 november
Menu
2 t/m 5 februari 2023 Jaarbeurs Utrecht

Hedwig Neels

Kinesitherapeut en postdoctoraal navorser

Een gezonde bekkenbodem, zet het als vrouw bovenaan op je to-do-lijstje!

De bekkenbodem: zo belangrijk, maar nog zo onbesproken!
In Het Bekkenbodemboek lees je als vrouw alles wat je over je bekkenbodem wil weten. Specialiste Hedwig Neels geeft enkele belangrijke basisprincipes en preventieve guidelines mee voor een gezonde bekkenbodem. Met dit boek wil ze de onzekerheid die veel vrouwen nog steeds voelen rond dit onderwerp wegnemen. Hedwig volgt de levenscyclus van de vrouw zodat zowel jong als oud er iets aan heeft!

Ze legt je uit hoe je bekkenbodemproblemen kunt vermijden, oplossen en hoe je best kunt omgaan met blijvende veranderingen of klachten. Ze pakt de problemen aan op een positieve, empowerende manier zonder ze te verbloemen.
Hedwig Neels, MPT, PhD is kinesitherapeut en postdoctoraal navorser aan de Universiteit Antwerpen/ UZA in België, drijvende kracht achter het digitale informatieplatform www.thepelvicfloor.be (@thepelvicfloor) en auteur van Het Bekkenbodemboek, uitgegeven bij Lannoo. Ze staat actief in de kliniek, in het onderzoek en geeft nationaal en internationaal vaak lezingen en opleidingen. Wetenschappelijk onderbouwde kennis over de vrouwelijke bekkenbodem, op een toegankelijke manier delen, daar gaat ze voor!  
#breakingtaboo #raisingawareness #sharingknowledge #empoweringwomen

Ontmoet Hedwig op donderdag op het Vrouwenzorgplein.