BESTEL JE TICKETS HIER
Menu
7 t/m 10 februari 2019 Jaarbeurs Utrecht

Frank Suarez

Probleemloze Diabetes

Wil je ook de nodige kennis verkrijgen over hoe je zelf jouw diabetes of prediabetes op een natuurlijke manier onder controle kan houden?

Op de komende Nationale GezondheidsBeurs lanceert Frank Suarez de Nederlandse uitgave van zijn bestseller Problem-Free Diabetes. De titel van de Nederlandse uitgave is Diabetes Zonder Problemen. 

In dit boek geeft Frank de lezer praktische kennis voor het verbeteren van diabetes en de daaraan gerelateerde aandoeningen. Het boek bevat honderden pagina’s met aanbevelingen die iemand onmiddellijk kan toepassen om diabetes onder controle te krijgen. 

Het bevat onder andere informatie over hoe de gist candida een diabeticus kan beïnvloeden, hoe agressieve voedingsmiddelen de glucoseniveaus doen stijgen, hoe etiketten te lezen, de waarheid over cholesterol en hoe slaap invloed heeft op de diabetische conditie. 

Het doel van het boek is om in eenvoudige en begrijpelijke taal jou kennis aan te reiken die het je mogelijk maakt zelf jouw diabetes in goede banen te leiden.  

Het legt de nadruk op het metabolisme (de stofwisseling) als de belangrijkste factor in het aanpakken en verbeteren van diabetes. Bij het toepassen van de kennis uit dit boek, zal een diabeticus resultaten zien en wenselijke glucosewaarden krijgen, zoals al bij duizenden diabetici is gerealiseerd. 

Frank Suarez geeft elke dag van de beurs een lezing over diabetes en zijn boek in het GezondheidsTheater op de Nationale Gezondheidsbeurs.