Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Frank Adam

Auteur-theatermaker en qigong-instructeur

Onsterfelijk! Langer gezond en gelukkig leven dankzij qigong

Met zijn boek ‘Qigong, Langer gezond en gelukkig leven door te bewegen, ademen en mediteren’ maakt auteur Frank Adam de oeroude Chinese bewegingsvorm qigong toegankelijk voor het brede publiek.

Via mindfulle bewegingen, meditaties en drukpuntenmassage, afgesteld op het ritme van de Chinese orgaanklok, laat hij je levensenergie (je ‘Qi’) vrijelijk stromen op elk moment van de dag.  Zo ervaar je een diepe, zelfhelende innerlijke kracht, en voorkom je ziekte, stress, vermoeidheid enz.

Langer leven – Helende liefde
Op basis van evidence based onderzoek geeft Frank Adam in zijn presentatie ook een wetenschappelijke fundering voor het duizenden jaar oude principe: beoefen qigong en je zult langer leven! Ook verklapt hij alvast één van de taoïstische liefdestechnieken die je aan de hand van zijn boek verder in de slaapkamer kunt verkennen.

Frank Adam studeerde Medische Qigong en Traditionele Chinese Geneeswijzen aan het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (OTCG) Antwerpen en ging bij meerdere taoïstische qigong-meesters in de leer.  Hij is meditatieleraar, master Chinees Gezicht Lezen en ervaringsdeskundige op het vlak van qigong en kanker.

Als auteur-theatermaker schreef hij voor o.a. De Standaard, De Morgen, radio Klara, Concertgebouw Brugge en Opera Vlaanderen. Van zijn Erotische fabels en Liefdesfabels viel in Vlaanderen te genieten in de krant, in boekvorm, in het theater en op de radio.

Ontmoet Frank Adam op zondag in het Presentatiepodium.  Na afloop is zijn boek te koop en kun je jouw exemplaar laten signeren.