Helaas gaat de Gezondheidsbeurs niet door, klik hier voor meer informatie
Menu
1 t/m 4 februari 2024 Jaarbeurs Utrecht

Francine van Broekhoven

Eigenaar van De Groene Zuster en Medische Thermograaf

Borstgezondheid en borstonderzoek met thermografie

Wat kun je doen om je borsten gezond te houden? Of pijnvrij, ontspannen en vrij van cystes? Wat kun je zelf doen aan borstonderzoek? Wat zijn de verschillen zijn tussen het bevolkingsonderzoek op borstkanker, echografie, zelfonderzoek en medische thermografie? Kun je iets doen aan cystes of mastopatie? Zo veel vragen die vrouwen hebben maar nog maar weinig antwoorden vinden.

Na duizenden borstonderzoeken gedaan te hebben met De Groene Zuster heeft Francine met haar team zeer veel ervaring in borstgezondheid. Door al deze borstonderzoeken met thermografie en het geven van tips hebben vrouwen grip gekregen op wat hun borsten nodig hebben. Vrouwen hebben vaak geen idee dat borsten te weinig beweging krijgen en welke klachten dit allemaal kan geven. Kom naar de lezing en hoor wat je allemaal kunt doen. Dat is namelijk best veel!

De onderzoeken met medische thermografie vinden plaats op meer dan 20 locaties over heel Nederland en België. Je kunt ook naar de stand van De Groene Zuster komen en daar je vragen stellen.

Ontmoet Francine dagelijks op het Vrouwenzorgplein.

 

Foto: ByWencke Fotografie